Da starter alvoret.

Postet av Gutter 2005 den 16. Apr 2019

Da er vi ferdige med treningskampene og serien er rett rundt hjørnet, dvs breddelaget vårt har allerede vært i aksjon og åpnet med en sterk 2-3 seier borte mot Moss 2. Bredde spilte sin siste treningskamp noen dager før og slo da Skogstrand 2-9 borte.

KM har hatt en del skader på noen spillere samt at belastningen på de 4 som er på kretslaget har vært stor så vi stilte et noe "redusert" lag i første Adidas cup kamp hjemme mot Askim. Motstanderen var som en del hakk under vårt nivå, men det var utrolig moro å se at de spilleren som ble hentet opp fra Bredde virkelig gjorde jobben og viste at de absolutt vil kjempe seg inn i KM troppen. Det endte med en enkel 9-0 seier som egentlig burde vært 17-0 etter spill og sjanser.

Påskehelgen drar hele gjengen til Gøteborg og Futurecup. KM gjengen utgjør stammen i Haldenalliansen sammen med 2 spillere fra Aremark og de deltar i eliteklassen. Bredde er også med og de skal bite godt ifra seg i bredde klassen. Dette blir en meget sosial og fin turnering i storbyen for alle spillerene. Det er mange voksne og søsken som også skal nedover for å tilbringe påsken i den svenske byen. Alle bor på hotell rett over gaten i forhold til skolen spillerne bor på og på lørdagskvelden er det bestilt bord for ca 60 stk på Pizza Hut. Så at tilskuerne også skal ha det sosialt er det ingen tvil om.

Vi ønsker alle lykke til i Gøteborg og vi håper på oppdateringer derfra underveis.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline