Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Stygt tap i generalprøven

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Apr 2019


I en noe merkelig kamp på Grefsen stadion, ble haldensere sendt hjem med hele 6 baklengsmål. Dermed ble det ingen god opplevelse i den siste kampen før en reiser til Stavanger i neste uke.

Haldensere åpnet kampen klart best. Med stort ballinnehav og mange innlegg kom en til flere "nesten" muligheter innledningsvis. Kjelsås hadde mer enn nok med å forsvare seg. 

Den første store sjansen kom etter 17 min. Øystein headet etter et fint innlegg av Albert. Keeperen reddet til corner. Bare minutter senere var det Kevin sin tur. Mer eller mindre upresset fra 7-8 meter får han ikke headet ballen i mål etter nytt innlegg fra venstre side.

Ut av intet går Kjelsås opp i ledelse 1-0. En feilberegning av David der han ikke rekker å komme på en ball som blir slått i bakrom. Målet ser ikke ut til å prege haldensere. En fortsatte i samme spor og trykket Kjelsås mer og mer tilbake på sitt banehalvdel. Haldensere kom til mange innlegg og noen gode skuddmuligheter uten at det ble mål ut av det.

Kjelsås på sin side trengte ikke så mange muligheter i kampen. I det 40. min. var de på et sjeldent visitt på haldenseres banehalvdel. Når de først kom der, så visste de hvor målet sto. Et skudd fra 16 meter gikk ned i hjørnet utagbart for David og det sto 2-0.

Kjelsås kom noe mer inn i kampen nå og noen minutter senere blir et tilsynelatende ufarlig innlegg mot bakre stolpe blåst straffe på, når vi i noen sekunder var uoppmerksomme og misser på markeringen. Straffen scoret de på og 3-0 til hjemmelaget ble også pauseresultat. Haldensere gjør en bra omgang og er det førende laget i store deler av omgangen, men i fotball er det mål som teller. Der var Kjelsås ekstremt effektive.

Andre omgang var noen minutter gammel i det vi på nytt får erfare hvor fort en blir "straffet" på dette nivå. En Kjelsås spiller får dratt seg altfor lett forbi par av våre menn på vår venstre side. Et hardt innlegg blir satt kontant inn i mål bak David. 4-0 etter 49 minutter.

Denne omgangen var mer jevnspilt enn den første. Haldensere ga på ingen måter opp og brukte kampen til alt den var verdt. Vi fikk se noen fine kombinasjoner som ofte endte i innlegg. Inne i boksen kom vi dessverre ikke til de store sjansene. Nærmest var vi da vi traff tverrligger og da Samuel ropte på straffe etter en felling inne i boksen til Kjelsås.

Kjelsås på sin side scoret to ganger til. Et vakkert langskudd etter 60 min som en Kjelsåsspiller "limte" opp i krysset og et svakt involvering fra oss etter 79 spilte minutter gjorde at hjemmelaget vant kampen med meget stygge sifre. 

Haldensere fikk i denne kampen oppleve et meget effektivt hjemmelag som straffet oss knallhardt de få gangene vi gjorde feil eler var uoppmerksomme. Kjelsås har ambisjoner om å kjempe i toppen av sin avdeling og viste i lørdagens kamp hvordan det skal gjøres.

Kampfakta:

Kjelsås - Kvik Halden 6-0 (3-0)

Mål:

1-0 21. min.

2-0 40. min.

3-0 42. min.

4-0 49. min.

5-0 60. min.

6-0 79. min.

Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg, Sæter-Mehmeti, Lund, Westgaard, Krans, Hasanagic, Engebretsen, Makiadi, Næsheim, Narh.

Spilte også: Suka Suka, Agu, Thorvaldsen, Nomell, Moberg, Chaib.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline