Kamp mot Lørenskog søndag 31 mars

Postet av Gutter 2005 den 2. Apr 2019

Vi slo Lørenskog 6-0 på Notodden Elite cup i fjor, det resultatet var nok litt i overkant hva gjelder spill og sjanser. Lørenskog besøkte oss i våres og da ble det seier 4-0 til dem, da valgte vi å hvile våre beste spillere. Det var derfor duket for et revansjeoppgjør med fullt lag på begge sider. Riktignok manglet vi Aurel, Elias og Kristian i troppen, men det hadde nok ikke hatt så mye å si for resultatet denne dagen. 

Lørenskog var rett og slett et meget godt og jevnt lag. Jeg tør påstå at de er topp 3 i Norge i 14 års klassen. Det stod 3-1 til pause og sluttresultatet ble 6-3 til dem. Uten en god Henrik i mål kunne det fort blitt mere. Det er mange årsaker til at man taper kamper og at motstanderen sørger for at vi selv ser dårlige ut er selvsagt en av dem. Når det er sagt så gjør vi masse feil og vi er ikke klare for kamp tidlig på dagen, det har vi sett mange ganger før. Videre blir det vanskelig når spillere ikke er svette i pannen til pause. Vi viste oss bedre frem i pausen og fikk skryt for at vi var det laget som hadde gitt Lørenskog best "matching" i løpet av vinteren.

Det var morro å møte et så godt og organisert lag og jeg er sikker på at vi skal kunne yte bedre motstand mot dem i forhåpentligvis en eit finale i Rubic cup på Hamar til høsten. Vi fikk en god realitets sjekk på  hvor lista må ligge mot gode motstandere.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline