Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Jenter13 vinnere av OBOS cup!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Mar 2019

Kvik Halden J13 med overbevisende seier i dagens OBOS finale i Østfoldhallen.

Trener Lars Erik Pettersen skriver følgende:

Kvik Jenter 13 hadde fire seire av fire mulige i sitt puljespill og var klar for finale mot Skjeberg i Østfoldhallen. Skjeberg er et lag vi har møtt flere ganger tidligere og da har vi slått de ganske greit.

Siden i sommer har Skjeberg fått ny trener, flere nye spillere og satser hardere. Det merket vi også i dag. Skjeberg har løftet seg mange hakk og de var «på» fra første stund. De hadde spillet de første 5 til 10 minuttene og spillet forgikk på vår banehalvdel. Etter ca 10 minutter fikk vi en corner som går via keeper og vi leder 1-0.  Herfra og ut kampen var Kvik det beste laget og vi overtok spillet mer og mer. I 23 minutt blir det 2-0 og det er stillingen til pause.

Vi starter 2. omgang med et nytt mål og vi leder 3-0. Andre omgang er bedre enn 1. omgang for Kvik sin del og vi er mer «på». (Tror Skjeberg hadde en sjanse på mål i løpet av hele 2. omgang og det var et stolpeskudd. )Vi har mange sjanser i andre omgang og mange gode løp på kantene og skaper mange situasjoner foran mål. I 27. minutt får vi inn enda et mål og vi vinner komfortabelt 4-0. Målscorere i dag var Cajsa (3) og Maren (1). Assister Melissa og Eline.

Hele laget i dag gjør en bra innsats i dag. Forsvaret vårt er gode på å pakke inn spissen til Skjeberg, men vi merker nå at vi blir utfordret mer på fart og det fysiske i forhold til tidligere. Skal vi holde tritt framover må vi fortsette det gode arbeidet vi gjør på trening med høyt tempo, raske omstillinger og tøffe dueller.

Vi gratulerer!!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline