Kampene mot Eik Tønsberg Lørdag 19.01.19

Postet av Gutter 2005 den 20. Jan 2019

Eik Tønsberg var en motstander det var meget hyggelig å bli kjent med. Trivelige og blide trenere, lagledere og spillere. KM laget deres ble kretsmestere i Vestfold i fjor så vi møtte et godt og robust lag som var godt organisert. Det var mye som skulle øves og trenes på på for våre del, men det ble en fin kamp.

Vi vant 3 - 1 etter scoringer av Benjamin Neziraj x 2 og Benjamin Kielland. Vi fremstod som meget solide bakover og Eik hadde vel 2 sjanser totalt hvorav den ene var et langskudd som som de setter returen i mål på. Vi er tåmodige og triller mye ball, akkurat som vi skal. Det var mye positivt i kampen, men selvsagt er det mye å jobbe med, vi snakker jo tross alt bare 19 januar.......

Bredde laget vårt møtte Eik 2 og også dette ble en meget god kamp. Eik trakk det lengste strået og vant 2 - 4, men det var en fin kamp hvor alle fikk spille og det å spille på en stor 11 er bane var nok uvant for flere av våre spillere.  Målene våre ble scoret av Didrik Faraasen og Didrik Seteklev. Innsatsen var meget god og gutta viste glimtvis at det bor mye også i dette laget.

Oppsummert var det en meget fin dag på Strupe med mye fin fotball, det er bare å fortsette fremover.


Rune


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline