Futurecup 2019. Gøteborg

Postet av Gutter 2005 den 15. Jan 2019

Future Cup i Gøteborg 20-22 april. Dette er i påsken og gutta må reise ned på langfredag. Kampene går lørdag - mandag. Halden alliansen er påmeldt i elite klassen og bredde laget i en egen bredde klasse. Lagene kommer til å bo ved siden av hverandre på samme skole. 

Det vil koste Ca 1500kr pluss lommepenger pr spiller. 

Lars Petter plukker ut 16-18 spillere som han skal ha med på alliansen. Våre spillere som ikke kommer med der er selvsagt aktuelle for bredde laget som også vil bestå av 16-18 spillere. 

Vi satser på at dette skal bli en flott opplevelse, sosialt og sportslig, for alle. Foreldrene som var med nedover i fjor hadde også en meget fin påske i Gøteborg. Foreldrene skal bo på Scandic hotell Opalen som ligger rett ved skolen og nya Ullevi. 

Det kommer selvsagt mere detaljert info og påmelding etterhvert, dette er ment som info slik at dere kan holde av datoene og påsken. Vi håper mange foreldre og søsken blir med nedover og tar påskeferien i Gøteborg. 

Dere som allerede nå vet at spilleren ikke kan være med kan gjerne gi beskjed om det. Endelige tropper kommer i månedsskiftet januar / februar med innbetaling før 1 mars.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline