Oppsummering av 2018 sesongen

Postet av Gutter 2005 den 26. Des 2018

Hei alle sammen. Sesongen 2018 er nå definitivt over og vi kan se tilbake på 2 store øyeblikk.

1: 

Vi fikk 2 lag i finalen på Fjordlinecup som ble arrangert i Porsgrunn og det var ikke noe tvil om at pokalen ble med hjem til Halden. Vi fikk vist frem bredden i stallen vår da spillere fra alle lagene (KM, Bredde 1 og Bredde 2) ble gjort om til 2 jevne lag. Cupen var som alltid meget sosial og morsom.

2:

KM laget viste styrke hele høsten og ble tilslutt verdige vinnere av KM A sluttspillet i Østfold. I løpet av 12 dager i oktober møtte vi de 4 lagene nærmest oss på tabellen. Sprint/Jeløy reiste hjem med 0-6 i bagasjen, Borgen ble slått 3-0 på bortebane, Kråkerøy ga oss en jevn kamp, men vi vant 2-1 borte og vi avsluttet med en meget solid 6-0 seier over Moss på Strupe. Disse 4 kampene ga oss 17-1 i målforskjell og vi må få være litt ærlige ved å si at vi var fortjente vinnere da. Den siste kampen mot Ås ble en ren formalitet og seieren 11-1 var selvsagt aldri truet. 

Kretsmesterskapet var et resultat av god jobbing og treningsivrige gutter over mange år. Det er hele årgangen som ble mestere da alle har bidratt til gode treningsuker og økter gjennom hele sesongen. Gratulerer så mye alle sammen.

Bredde 1 tok en sterk 2.plass i 1 divisjon og ble slått kun av Skjeberg som var et sterkt og fysisk godt lag med stor overvekt av 04 spillere.

Bredde 2 gjorde også sine saker meget bra og kjempet hardt om 3 plassen, men de endte tilslutt på 5 plass, kun 1 poeng bak bronsen.


Tusen takk for en flott sesong alle sammen.

Rune


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline