Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Engebretsen klar for tre nye år!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Des 2018


Foto: Kristian Bjørneby, HAMathias Engebretsen har i flere sesonger vært blant Kvik Haldens nøkkelspillere. I dag skrev han under for tre nye år for oss, noe vi er veldig godt fornøyde med.

Årets opprykk med A-laget var etterlengtet både fra klubben sitt sted, men også fra Mathias. Engebretsen kom til oss helt tilbake i 2014 fra Sarpsborg 08 og har vært i klubben siden med unntak av ett år i Vennesla og Vindbjart.

Mathias skal ved siden av å spille, trene Jenter 17 laget til klubben. 

Midtbaneeleganten gleder seg stort til kommende sesong og hadde følgende å si til oss i redaksjonen:

"Jeg signerer for tre nye år fordi jeg trives veldig godt i klubben og ønsker å være med og bidra til den sportslige utviklingen.. 

Det kommende året blir veldig spennende!  Jeg ser frem til å møte mange gode lag og høydepunktet blir uten tvil kampene mot FFK. Jeg håper og tror at vi kan bite godt fra oss!

Å trene Jenter 17 blir en ny og spennende utfordring for meg. Jeg har fungert som trener tidligere både på Kvik Halden FFO og som vikar på Halden Akademiet. Så helt ukjent er det ikke. Jeg føler at en slik utfordring er lærerikt på mange områder og det er nok mange ting jeg kan ta med meg videre inn i min egen hverdag som spiller. Jeg ser frem til det."

Vi gleder oss til å se Mathias på Rødsjordet i mange år fremover og ønsker lykke til!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline