Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

David, Deni og Ole med nye kontrakter!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Nov 2018


David Paulmin, Deni Hasanagic og Ole Strømsborg er alle tre klare for spill i rødt og hvitt kommende sesong. Trioen har skrevet under kontrakter som gjør at de blir å se på Rødsjordet i 2019.

David Paulmin kom til oss rett før sesongstart i 2018 og gjorde sine saker meget bra etter at Sondre Sødergren ble satt ut av spill på grunn av skade. Canadieren med fransk pass har skrevet under for 2 år. David vil ved siden av å spille fotball, trene keepere på akademi og ukentlige keepertreninger.

Deni Hasanagic kom til oss i sommervinduet. Etter noe forsiktig start i den røde og hvite drakten, har Deni vært et fast inventar på midtbanen i høstsesongen. Spilleren med fortid i  FFK, Oppsal og Skeid har signert på kontrakt ut kommende sesong.

Ole Strømsborg er kjent navn for alle fotballglade haldensere. Ole har flere sesonger bak seg i klubben og etter et lite opphold i TTIF var han tilbake i Kvik foran årets sesong. Etter noen "motor problemer" i starten av sesongen pga. overtrent kropp, har Ole greid å spisse inn formen mot de avgjørende kampene i sesongen. Ole blir å se på Rødsjordet i minst en sesong til.

Vi er svært glade for å ha på plass trioen videre. Kontinuitet er viktig og noe vi setter høyt når vi skal bygge lag for kommende sesonger. Flere signeringer kan komme i nær fremtid. Følg med!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline