Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Dugnad på Nordby Supermarked

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Nov 2018


Nordby Supermarked har tidligere i høst skrevet under på en samarbeidsavtale med klubben der de bl.a. gir økonomisk støtte i tillegg til mange dugnadstimer der både klubben og enkelte årganger kan tjene gode penger via dugnadsarbeid.

Dugnad sparer klubben for utgifter som ellers måtte vært dekket av medlemmene. Dugnadsarbeid er eksempelvis vedlikehold og oppussing av anlegg/klubbhus, banevedlikehold, kioskvakter, vakthold ved arrangementer(Remmen cup, Fredriksten Sparebank 1 cup, arrangement stadion) etc. Loddsalg og annen type salg (eks, julekalender, pakke varer etc.) er også dugnadsarbeid.

Frivillig arbeid gjennom dugnad er en avgjørende ressurs for klubben og er ofte helt nødvendig for at medlemmene skal kunne få et godt aktivitetstilbud. 

I Kvik Halden FK har vi hver uke  "Eldres- gjengen" som tar seg av det meste av vaktmestertjenester på Strupe. Vi har Jan og Jan som gjør at banene på Strupe er i tipp topp stand. Vi har folk i administrasjon som bidrar med dugnad uke inn og uke ut for at vi skal gi best mulig tilbud til våre spillere, foreldre, trenere osv. Vi har "Thorbjørn" som sorger for at kiosken er åpen nærmest hele tiden ifm. kamper/trening og vi har utrolig mange trenere, lagledere, foreldrekontakter som bidrar i veldig stor grad for at klubben vår skal fungere på best mulig måte. Kvik Halden FK er avhengig av at dugnadsånden lever videre.

Denne helgen var det Kvik 3 som stilte til dugnad på lørdag, mens juniorlaget og blanding av andre årganger stilte til dugnad på søndag. Kvik 3 tok oppgaven på strak arm og stilte med hele 13 personer til pakking av varer i kassene på Nordby Supermarked. Vidar Berg som er "alt mulig mann" rundt laget har gjort en knalljobb med å få med så mange. Klubben er veldig takknemlig for innsatsen og dugnadsviljen Kvik 3 viste denne lørdagen. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline