Ny ungdomstrener på plass

Postet av Kvik Halden FK den 8. Nov 2018

Tysk-svenske Jan Schönfelder er engasjert på en to års kontrakt i 70% stilling i klubbens barne- og ungdomsavdeling. 

Spillerutvikling i fokus
Klubben står stødig i sin visjon som er "med bredden mot toppen", og er tydelig på at spillerutvikling er det viktigste for klubben. At a-laget rykket opp til 2. divisjon er et ekstremt viktig ledd i å kunne tilby egne spillere en god utviklingsarena, og ikke minst et godt utstillingsvindu. Stadig flere unge spillere tar steget fra 2. divisjon og videre til OBOS-ligaen eller Eliteserien. Det å ansette trenere med god kompetanse og et utviklingsorientert fokus i ungdomsavdelingen er derfor svært viktig for klubben.

Flere roller 
Jan flytter til Halden, og starter i klubben 1. desember. Allerede har Jan vært på flere besøk på klubbens anlegg på Strupe, og planleggingen av 2019-sesongen er allerede godt i gang. Jan skal være hovedtrener for klubbens G19 lag, samtidig som han skal ha hovedansvar for sportslig opplegg på G13. Ved siden av dette skal han i tillegg jobbe to dager i uken på klubbens fotballfritidsordning, og være instruktør på Kvik Halden FK Akademiet. Dermed blir Jan å se mye både blant klubbens barn og unge de neste to årene.

God bakgrunn 
Jan flyttet fra Tyskland til Sverige for 8 år siden, og har siden den tid rukket å gjennomføre både UEFA B- og UEFA A-lisens. I tillegg har han vært aktiv trener på ungdomssiden i storklubben IFK Göteborg, hvor referansene er fantastiske. Jan er engasjerende og brenner for fotball og utvikling. Dermed passer han godt inn i klubben, hvor utvikling av egne spillere står sentralt.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline