Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Jensen & Scheele med videre som Gullsponsor

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 31. Okt 2018


Vi er veldig glade og stolte over å kunne fortsette samarbeide med Jensen & Scheele i ytterligere to år!

Avtalen ble tidligere i høst signert av begge parter etter et godt møte hvor bagge partene var fornøyd med samarbeidet i 2018. Jensen & Scheele har valgt å øke sin støtte til Kvik Halden FK ved at de gir klubben bonus på 1000 kr pr. bilkjøp enten ny eller bruktbil når klubbens medlemmer eller supportere kjøper bil hos dem. Eneste en trenger å gjøre, er å oppgi at en vil støtte Kvik Halden FK ifm. bilkjøpet. Veldig enkelt!

Kvik Halden FK har i flere år brukt Jensen & Scheele som samarbeidspartner der flere spillere på vårt A-lag har leiet biler via Jensen & Scheele. I tillegg leverer Jensen & Scheele 9-seter som Spretten Barnehage og FFO bruker og kassebil som materialforvaltere rundt senior benytter seg av.

Litt om bedriften:

"Jensen & Scheele Bil AS ble etablert i 1991 som forhandler av Volvo og Renault i Halden og omegn. Roger Jensen og Arne-Henning Scheele står som eiere og er aktivt med i den daglige driften av selskapet.

Jensen & Scheele Auto AS ble etablert i 2005 som forhandler av Mitsubishi i Halden og omegn, og overtok Renaultagenturet i 2012.

Jensen & Scheele har verksteder som er delt opp i serviceverksted og skadeverksted samt et Bilxtra-verksted for å serve kunder som har kjøpt bruktbil av fremmed merke.

I dag teller vi 70 ansatte fordelt på salgsavdeling, verksted, kosmetisk klargjøring og skadeverksted. Vi tilbyr lærlingplasser og har i dag fem lærlinger utplassert innen fem yrkesgrupper på vårt serviceverksted, delelager, skadeverksted og salgsavdeling.

Jensen & Scheele-konsernet består av Jensen & Scheele Bil AS, Jensen & Scheele Auto AS, Jensen & Scheele Bilutleie AS, Jensen & Scheele Invest AS og Jensen & Scheele Eiendom AS. Jensen & Scheele gruppen representerer Volvo gjennom Jensen & Scheele Bil AS og Renault og Mitsubishi gjennom Jensen & Scheele Auto AS."


Vi takker Jensen & Scheele for tilliten og gleder oss til å samarbeide videre.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline