Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

"Kenta" før seriefinalen!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Okt 2018


Foto: Halden Arbeiderblad

Seriefinalen er rett rundt hjørnet. A-laget skal spille årets siste seriekamp mot Vestfossen. Forutsetningene er enkle. Med seier blir det opprykk! Det er kun oss selv det kommer an på.

Kent Bergersen har ordet :

Da har vi kommet frem til den siste serierunden i sesongen 2018 i Norsk Tipping-ligaen avd 2. Etter en lang sesong som startet 14. april skal ALT avgjøres på 90 minutter pluss tillegg på Strandajordet Gress i Vestfossen med kick off kl 12.00.

Forutsetningene er greie, skal vi oppnå vår målsetning før sesongen om opprykk, så er opprykket i boks med seier uansett om Eidsvold Turn vinner sin kamp mot Bjørnevatn borte. Spiller vi uavgjort rykker vi opp hvis Eidsvold Turn spiller uavgjort eller taper. Taper vi, er vi avhengig av at også Eidsvold Turn taper fordi de vil ende opp med bedre målforskjell enn oss hvis de tar poeng.

Vi har hatt en fantastisk sesong så langt. Vi har vært veldig solide bakover og sluppet inn kun 15 mål på 25 kamper der vi har holdt nullen i 14 av dem. Vi har vært veldig effektive fremover og hatt en veldig god uttellingsprosent på våre sjanser. La oss håpe det fortsetter sånn i den siste kampen.

Vestfossen er et sterkt hjemmelag og tar sine fleste poeng der. Vi vet hva som venter oss og vi er veldig godt forberedt på hva som møter oss. Vestfossen har berget plassen og har i utgangspunktet ikke så mye mer enn æren å spille for, men vi forventer en meget tøff kamp.

Vi har hatt en uke med fantastisk godt humør, gode treninger og gleder oss til å spille en direkte opprykkskamp, vi kan nesten ikke vente med å komme i gang!

Vi vet at det vil komme mange Haldensere til Vestfossen for å støtte oss i denne avgjørende kampen, jeg skal love dere at alle VI som er involvert i denne kampen vil gi ALT vi kan for at dette går veien!

Jeg benytter denne anledningen for å takke alle som har støttet oss gjennom sesongen, det har betydd mye for oss.

Heia Kvik!!!!

Kent


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline