Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

A-laget ut på ny langtur

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Sep 2018Foto: Halden ArbeiderbladNy bortekamp for vårt A-lag denne helgen. Den 22. serierunden sender oss avgårde til Fagernes for å møte Valdres. Vårens oppgjør endte med hjemmeseier 2-1 i en spennende kamp på Halden stadion. 

Hovedtrener Kent Bergersen før kampen:

"Den spennende høstsesongen fortsetter, denne lørdagen møter vi Valdres noe som blir vår lengste bortetur med buss. 

Forrige helg var vår lengste bortetur noensinne. Med flytur helt opp til Kirkenes og kamp mot Bjørnevatn. En kamp som ble vunnet 4-0 etter 2 flotte langskudd i krysset av Deni og Mathias, en lobb fra Øystein og avslutningsvis et korridorfrispark som gikk rett i mål fra Deni. Dette var vårt 6 kamp på rad uten baklengs mål, noe som er imponerende.

Valdres har falt litt av utover i sesongen etter en fin start og ligger for øyeblikket på en 8. plass på tabellen med 29 poeng. Hjemmelaget har ikke altfor mye å spille om de siste kampene. De har slitt litt med skader på viktige spillere og vært ustabile den siste tiden. Sist gikk de bl.a. på en kjempesmell med tap 0-7 mot Godset 2.. De er fortsatt en blanding av mange utenlandsimporter og lokale spillere.

Vi har dog respekt for dette Valdreslaget og forventer en tøff kamp hvor vi må levere opp mot vårt beste dersom vi skal få med oss de 3 poengene vi trenger i opprykkskampen. Vi har vist god stabilitet i vårt defensive spill den siste tiden, men har mye å gå på i vårt offensive spill. Vi har på en annen side vært effektive og scoret mål og vunnet kamper. Jeg håper vi klarer å ha lengre perioder hvor vi klarer å styre kampene med godt pasningsspill og gode bevegelser. 

Som stort sett alltid så er det litt smårusk i troppen, litt sykdom og småskader, men vi reiser til Valdres med en tropp vi har tro på skal bite godt fra seg."

Kent


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline