Viktig hjemmekamp i morgen

Postet av Kvik Halden FK den 16. Sep 2018

I våres vant a-laget 2-1 over Strømsgodset 2 på Marienlyst, og i morgen er det duket for returoppgjøret på Halden Stadion (foto: Halden Arbeiderblad)

Viktig tidlig-kamp
I morgen klokken 17:15 sparkes kampen i gang på Halden Stadion, og etter at Eidsvold Turn avgå poeng på lørdag er det nå muligheter for å krympe forspranget til serielederen. Vi håper du kommer å heier oss frem til seier!

«Tøff motstand i 2. Lagene til eliteserielagene»
Trener Kent Bergersen sier følgende i forkant av morgendagens kamp: Som vanlig når vi møter 2. lagene til Eliteserielagene så er det vanskelig å si akkurat hva vi møter, men at det igjen blir en blanding av unge lovende talenter og noen mer erfarne eliteseriespillere er vel ganske sikkert, stammen i laget har vært noenlunde lik gjennom sesongen.

Videre forteller Bergersen om arbeidet de gjør i Strømsgodset: De har vært en gjeng som har jobbet med kontinuitet og spillestil gjennom sesongen, og har spilt en possession orientert fotball med hurtig pasningsspill og mye bevegelse. De er faktisk det mestscorende laget i vår avdeling, imponerende av disse unge gutta.

Avslutningsvis forteller Bergersen følgende om forrige ukes kamp mot Kråkerøy, samt uken inn mot morgendagens kamp: Forrige kamp mot Kråkerøy var vi veldig gode i 1 omg, men mindre gode i 2 omg, mot Godset 2 må vi ha 2 gode omganger for å få 3 nødvendige poeng for å ta innpå 2 poeng på Eidsvold Turn som spilte uavgjort 3-3 mot Gjelleråsen i i helga.

Dette bør gi motivasjon til å få det beste ut av oss. Vi har hatt en lang og god treningsuke, og ser frem til kampen. Noe smårusk er det som vanlig inn mot kampen, men vi kommer til å stille med en meget sterk tropp.

Vi håper Haldensfolket kjenner sin besøkelsestid, og møter opp og støtter oss nå i den spennende høstinnspurten.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline