Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Juniorlaget med seier mot Råde

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Sep 2018


f.v Oliver, Thomas og Niklas

Juniorlaget med sterk seier borte mot Råde i onsdagens serierunde for junior. Niklas Fjellstad(bilde) scoret 3 mål og Oliver Sandtrø(bilde) 1 mål da Råde ble besieret med 4-0 på bortebane.

For første gang i år slapp utespiller Alek Nadolski å stå i mål. Endelig kunne han "få lov" til å spille ute for juniorlaget. Med keeperdebutant Thomas Joahansen(bilde) mellom stengene fikk juniorlaget for første gang i år en som er keeper, i mål.

Thomas kom til oss fra Sarpsborg 08 helt på tampen av amatørvinduet. Han er en spennende keeper som til tross for sin unge alder(født i 2000) allerede har rukket å stå en god del kamper i 3.divisjon for 08. Thomas blir den siste tilveksten i høstens A-tropp.

Juniorlaget hadde fullstendig kontroll på gårsdagens match og vant fult fortjent 4-0 i en kamp som i realiteten aldri ble så spennende som en kunne forvente på forhånd. Bunnsolid deffensivt og med en Fjellstad på topp som scorer i hver eneste kamp om dagen, var det liten til om at poengene skulle bli med hjem til Halden.


Kampfakta:

11. serierunde Junior Elite Østfold

Råde IL - Kvik Halden FK

Mål:

0-1 Sandtrø

0-2 Fjellstad

0-3 Fjellstad

0-4 Fjellstad


Kvik Halden FK: Johansen, Kaili, Nadolski, Khan, Shabi, Bråtekas, Ottestad Hansen, Fjellstad, Seferi, Andersen, Ryland, Ekeli, Stenrød, Sandtrø, Sætre0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline