Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Nordby Supermarket ny sponsor!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Sep 2018


Kvik Halden FK har i dag inngått en avtale med Nordby Supermarket som strekker seg ut 2021. Vi er veldig glade for å ha med Nordby Supermarket på laget.

Nordby Supermarket er en del av Nordby Shoppingsenter. Det er en dagligvare butikk som legger sin energi i å skape en trivelig, ren og ryddig butikk, med kvalitetsvarer.                    

Fra å være en mindre butikk har Nordby Supermarket gjennom de siste årene gradvis utvidet virksomheten til det som i dag er en av Sveriges største og fineste dagligvareforretninger. 15. november 2012 flyttet Nordby Supermarketi inn i de nåværende lokalene. Totalt areal i butikken er ca. 10 000 kvm, herav ca. 6 500 kvm butikkareal.

Nordby Supermarket jobber for at kundene skal oppleve butikken som lett tilgjengelig, effektiv og oversiktlig. Over butikken er det parkeringshus. Det gjør at kundene kan ta rullebåndet rett fra p-hus ned til butikkene på en rask og behagelig måte. Det finnes også mange p-plasser foran butikken på bakkeplan.

Butikken fokuserer på barnefamilier, som skal finne gode tilbud og et bredt utvalg av aktuelle produkter. Nordby Supermarket preges av et levende og spennende innhold, med store eksponeringer der de beste kampanjene kommer tydelig fram.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline