Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Storseier mot Kråkerøy

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Sep 2018


David holdt nullen i fjerde kamp på rad               (Foto: HA)

A-laget tok lørdag den korte turen til Fredrikstad stadion for å møte Kråkerøy IL. Haldensere forventet en meget tøff batalje mot laget fra øya, som i våres tok alle poengene med hjem fra Halden stadion.

Kampen var i realiteten aldri spennende. Til det var haldensere flere hakk bedre enn motstander i lørdagens oppgjør. Haldensere tok tak i kampen fra første spark på ballen og en for tiden god Øystein Næsheim, sendte oss i ledelsen 1-0  etter 50 sekunder.

Trykket fra bortelaget fortsatte i hele omgangen, der Kråkerøy hadde mer enn nok med å forsvare seg. Suka Suka 2-0 og Næsheim 3-0 sorget for at haldensere gikk til pause med en komfortabel 3-0 ledelse.

I andre omgang var kampen noe jevnere. Kråkerøy var mer med i kampen og skapte noen farligheter på skudd fra distanse som David reddet. 

Øystein Næsheim var ikke ferdig for dagen. I det 67. spilleminutt scoret han sitt tredje mål for dagen og hans 20. mål for sesongen til 4-0 ledelse. 

Helt på tampen av kampen fastsatte Jakob Lund sluttresultatet til 5-0 og meget sterk borteseier mot et Kråkerøy lag som før lørdagens kamp ikke hadde sluppet inn mål på 270 minutter og var ubeseiret i høstsesongen.

Neste kamp er hjemme mot Strømsgodset 2 på Halden stadion, mandag 17.09.18 med kampstart kl. 1715. 


Kampfakta:

19.serierunde

Kråkerøy IL - Kvik Halden FK 0-5(0-3)

Tilskuere: 150

Gule kort: Berglund, Moberg (Kvik Halden)

Rødt: Nygaard 90.min (Kråkerøy)

Mål:

0-1 Næsheim 1.min

0-2 Suka Suka 18.min

0-3 Næsheim 37.min

0-4 Næsheim 67.min

0-5 Lund 90.min


Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg(Shabani), Sæter-Mehmeti, Lund, Moberg, Hasanagic(Thorvaldssen), Suka Suka, Engebretsen(Agu), Kragh, Berglund(Kolseth), Næsheim(Nomell)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline