Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Klar for revansje

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Sep 2018


                                                  Ole i kjent stil                                                             foto: HAA-laget tar den korte turen til Fredrikstad stadion for å møte Kråkerøy til lørdagens kamp i Norsk Tipping-ligaen. Kråkerøy vant oppgjøret i Halden med 2-0. Det er en revansjelysten gjeng som er klar til å gi Kråkerøy kamp om poeng.

Trener Kent Bergersen før kampen:

Nytt lokaloppgjør står for tur, denne gangen bortekamp mot Kråkerøy på Fredrikstad Stadion.

Dette er en kamp vi har noe å revansjere etter at vi tapte 2-0 i vår hjemmekamp mot Kråkerøy i vår. Dette vet vi blir en tøff nøtt å knekke. Kråkerøy er alltid vanskelig å spille mot. De er godt organisert defensivt, slipper motstanderne til veldig lite og er farlige på kontringer og dødball. 

De kommer fra et sterkt bortepoeng mot Godset 2, hvor de fremsto akkurat som jeg beskrev ovenfor.

Vi gjorde jobben vår mot Selbak i forrige kamp. Vi fikk scoret noen mål noe som kan være greit å ha med seg inn til denne kampen. Skal vi klare å bryte ned Kråkerøy sin gode defensive organisering må vi klare å ha stort tempo i ball, samtidig som vi har flere gode bevegelser samtidig. Defensivt må vi ha god balanse og være sterke på dødball.

Litt småskader og sykdom er det i troppen, men vi skal stille med en sterk tropp som har god tro på å få med seg alle 3 poengene den korte veien hjem til Halden.

Håper også noen Haldensere tar turen for å støtte oss i denne kampen. Det er noe som gir guttene den ekstra energien som trengs for å vippe jevne kamper til vår fordel.

Kent

Kampstart på lørdag er kl. 1600. Vi sees!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline