"Vi har hatt en god treningsuke med høy intensitet"

Postet av Kvik Halden FK den 31. Aug 2018

I morgen kl. 16.00 sparkes årets Spenst-kamp i gang på Halden Stadion, når Selbak står på motsatt banehalvdel. Hovedtrener Kent Bergersen har følgende å si før morgendagens kamp. (Foto: Halden Arbeiderblad)

Vi er klare for ny kamp på Stadion, etter 2 kamper nå mot topplagene møter vi denne gangen tabelljumbo Selbak på lørdag kl 16.00.

Vi fikk med oss ett poeng fra toppkampen mot Eidsvold Turn forrige helg, det betyr at vi fortsatt er 4 poeng bak dem i kampen om opprykk, noe som betyr at opprykkskampen lever enda en stund sånn jeg ser det.

Det var en jevn og tøff kamp i Eidsvold, 4-3 i sjanser til oss, våre sjanser mye større enn Eidsvolds, men altså ingen av lagene klarte å omsette sjansene sine i mål.

Denne helgen blir det en helt annen type kamp, alle forventer seier mot bunnlaget som kun står med ett poeng så langt i serien. Vi må passe oss så vi ikke går i undervurderingsfella, vi må ut å ta tak i kampen, få den inn i vårt tempo, å gjøre jobben vår 100 %.

Vi har hatt ei god treningsuke med høy intensitet, noe som er naturlig nå når vi har fått inn noen nye spillere, og tidligere skadet spillere er på vei tilbake, og kampen om plassene på laget er tøffere. Til helga må vi klare oss uten Suka Suka og Agu som er ute med henholdsvis 4 gule, og rødt kort. Agu fikk en kamps karantene etter det røde kortet forrige helg.

Vi gleder oss som alltid til å spille på stadion, og håper på en god og underholdende kamp med mange mål..og god stemning på tribunen.

Kent


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline