Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Målløst i toppoppgjør

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Aug 2018


(Foto: Halden Arbeiderblad)

Begge lag hadde sine muligheter å til å score i lørdagens oppgjør på Myhrer stadion, men ingen evnet det og dermed endte oppgjøret målløst.

Både hjemmelaget og haldensere gikk noe nervøst til verks i en kamp der stundens alvor var veldig synelig hos begge lag. 

Kampens store mulighet kom allerede etter 10 minutter når Deni Hasanagic ble spilt gjennom. Alene med keeper satt Deni ballen høyt mot målet noe som gjorde at keeperen fikk reddet ballen til corner. Bortelaget hadde en ny stor sjanse ved Øystein Næsheim etter klabb og babb inne i feltet bare noen minutter senere. Igjen var hjemmelagets keeper i veien.

Eidsvold hadde ballen mest i første omgang og fikk sin mulighet til å ta ledelse når David Paulmin ga retur på en frispark. David var med på notene igjen og fikk reddet returen. 

Hjemmelaget kom til en del innlegg i første omgang, men gang etter gang stod midtforsvaret til haldensere imot og fikk ryddet unna slik at det ikke ble noe ut av det.

I andre omgang falt tempoet i kampen betraktelig. Hjemmelaget fikk ikke det spillet de ønsket, mens bortelaget slurvet unødvendig mye i det de foretok seg. Omgangens to store sjanser var det bortelaget som hadde ved Øystein Næsheim og Bjørn Berglund.

Kampen endret karakter når Agu fikk sitt andre gule kort i det 65.minutt og måtte forlate banen. De siste 25 minuttene av kampen bæret preg av et hjemmelag som selv med stort ballinnehav ikke evnet å skape noe annet enn et par nestensjanser som bortelaget hadde god kontroll på. 

Kampen "levde" hele veien ut, men endte målløst og dermed poengdeling på Myhrer stadion denne lørdag ettermiddagen. 

Stor takk til mange haldensere som overvær denne kampen fra tribuneplassen på Myhrer stadion!


Kampfakta:

Myhrer stadion

Eidsvold Turn - Kvik Halden FK 0-0

Gule kort: Berglund, Suka Suka, Agu x2 (Kvik Halden), Mork (Eidsvold Turn)

Tilskuere: 296

Kvik Halden FK: Paulmin, Shabani, Sæter-Mehmeti, Lund, Moberg(Strømsborg), Kragh, Hasanagic(Engebretsen), Thorvaldsen(Agu), Suka Suka, Berglund, Næsheim(Kolseth)0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline