Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Toppkamp på stadion

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Aug 2018


(foto: Halden Arbeiderblad)

Lørenskog gjester Halden stadion førstkommende lørdag til toppoppgjør i Norsk Tipping ligaen. Bortelaget ligger plassen bak haldensere og er dermed fortsatt med i opprykkskampen.

Trener Kent Bergersen foran lørdagens oppgjør:

Vi ser frem til første kamp for høstsesongen på Halden stadion. Det er ingen hvilken som helst kamp, men en toppkamp mot tabellnabo Lørenskog, som ligger 2 poeng bak oss på tabellen.

Begge lagene går inn i denne kampen med tap i forrige kamp og er helt sikkert revansjesugne,  Begge lag trenger de 3 poengene for å kunne henge med Eidsvold Turn i toppen, som også avga poeng i forrige runde.

Lørenskog er en tøff motstander, med et ungt lag som har utviklet seg bra gjennom sesongen. De er godt organisert og har en trio på topp som vi skal se opp for.

Vi var langt unna vårt beste i forrige kamp der spesielt 1. omg var veldig svak. Vi flyttet beina for tregt og ballbehandlingen og pasningsspillet var langt under vanlig standard. Dette må vi rette på til kampen på lørdag.

Nå ble det riktignok en god del bedre i 2. omg. der vi hadde store sjanser på slutten som kunne ha gitt oss ett poeng.

Vi har jobbet en stund for å forsterke troppen og erstatte spillere som ikke er hos oss lenger. Det har vi lykkes med denne uken. Nye spillere inn er den offensive Thomas Kolseth fra Selbak, og danske Jesper Kiilerich Kragh som kan dekke hele vår venstre side.

Begge er sannsynligvis i troppen til helgens kamp.

Vi gleder oss til å spille kamp på en fin gressmatte på stadion igjen, og håper virkelig Haldenfolket kjenner sin besøkelsestid. Vi håper på støtte i vår kamp mot tabelltoppen.

Avspark 1600.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline