Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Før kampen mot LSK 2

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Aug 2018

A-laget sparker i gang høstsesongen i mandagens oppgjør mot LSK 2 på bortebane. Haldensere er klare til å ta opp kampen om opprykk mot Eidsvold Turn som på sin side startet høstsesongen med uavgjort hjemme mot Kråkerøy.

Trener Kent Bergersen foran mandagens oppgjør:

"Da er vi klare for første kamp etter en 4 ukers pause fra seriespillet, og det blir en tøff første kamp mot LSK 2 borte som vi tapte mot i vår hjemmekamp på Strupe KG i april.

Alltid tøft å møte 2. lagene til Eliteserielag, vi møter unge lovende spillere som satser på å bli toppspillere og trener med eliteserielaget flere dager i uken, samt flere etablerte spillere fra A laget som da ikke starter førstelagets kamp i Eliteserien dagen før.

Dette betyr at vi må prestere opp mot vårt aller beste skal vi få noe ut av kampen. Det blir spennende å se om vi kan fortsette det gode spillet,  å få revansje for tapet i vår, vi er selvsagt interessert i å fortsette vår seiersrekke.

Vi startet treningen igjen torsdag 2. august. Vi har testet løpskapasiteten or resultatene var bra. Vi har fått spilt en treningskamp mot Moss, som vi tapte, men som var en viktig gjennomkjøring for oss for å være klare til mandag.

Når det gjelder spillertroppen, så er det ingen store forskjeller fra hva vi avsluttet vårsesongen med Våre langtidsskadede spillere er det bare Peder Nomell som er klar for kamp, men både Josef Myhren Bouchleh og Holgar Durhuus er med og trener fotball nå, så det er ikke lenge til vi vil se dem i kamp heller.

Ut har Kristian Strøm og Adam Chedi gått, som har flyttet pga studier. Vi jobber med å erstatte disse spillerne, og håper å ha et par spillere klare ganske raskt. Videre så har keeper David Paulmin forlenget sin kontrakt ut sesongen.

Vi føler oss klare til å ta opp kampen om opprykk med Eidsvold Turn og Lørenskog, mye blir avgjort i løpet av de neste 3 kampene mot LSK 2, Lørenskog og Eidsvold Turn".

 

Kent


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline