Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

En ildsjel har gått bort

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Aug 2018

I går ettermiddag fikk vi den triste beskjeden om at klubbens sølvmerkemann Arild Lie Hansen ikke lenger er blant oss. Arild døde i går på Ullevål Sykehus bare 56 år gammel, etter en kraftig hjerneblødning.

Arild var født i Halden og han startet sin fotballkarriere i FK Kvik allerede i 1970 sammen med sin tvillingbror Jørn. Han kom fra en meget engasjert og glødende Kvik`e familie der både faren Egil og moren Reidun var engasjerte som trenere og oppmenn/lagledere i en årrekke.

Arild spilte aktivt i Kvik frem til han var 16 år gammel, da han hadde en ulykke på moped som gjorde at han brakk beinet. Det holdt han borte fra fotballen en stund, men han var med igjen og spilte siste året i FK Kvik Jr.

Hele 1980-tallet var Arild en ivrig Kvik supporter som var på nærmest samtlige kamper på Stadion.

Arild engasjerte seg som trener i FK Kvik på laget der eldstedatteren Malin spilte på midten av 1990-tallet, og han blir videre trener rundt J16, J19 og damelaget. Han var en periode også sportslig leder damer på begynnelsen av 2000-tallet. I 2004 ble Arild oppmann på A-laget til Kvik Halden Fotballklubb, en stilling som han hadde frem til sin bortgang.

Som mangeårig oppmann på klubbens A-lag beskrives Arild som en enestående person som bidro på alle plan rundt spillergruppen. I mange år var han også meget viktig i lagbyggingsprosessen, og hans sterke menneskelige egenskaper kombinert med hvor dedikert han var til sine ansvarsoppgaver, gjorde at jobben på feltet for trenerne ble mye enklere. Han beskrives i tillegg som veldig oppegående fotballfaglig, og derfor en meget god diskusjonspartner, støttespiller og således viktig medtrener i mange år.

Arild var en ekte ildsjel, som la ned en enorm innsats for klubben i sitt hjerte, og i 2018 fikk han klubbens hedersmerke i sølv for sin utrettelige innsats for klubben.

Vi takker i ydmykhet og respekt for den tiden vi fikk være sammen med Arild, og han vil bli dypt savnet både som person og som oppmann for A-laget. En plass vil stå tom på innbytterbenken på Halden Stadion.

 

I disse tunge dager går vår medfølelse til familien og de nærmeste.

Vi lyser fred over Arild Lie Hansens minne.


På vegne av Kvik Halden Fotballklubb

Bjørn Brevig

Styreleder


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline