Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

To mål av Øystein var nok!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Jul 2018

(foto: Halden Arbeiderblad)

Øystein Næsheim sine to scoringer i andre omgang var nok til at hjemmelaget gikk seirende ut av gårsdagens kamp mot Skjetten på stadion.

Bortelaget som var i poengnød, kom til Halden i håp om å ta med seg et godt resultat hjem. For hjemmelaget sin del var det kun tre poeng som var godt nok ettersom en regnet med at Eidsvold ville vinne sin kamp borte mot Selbak.

Første omgang bar preg av lite finspill og mange stopp i spillet pga skader. Begge lag slet med rytmen i spillet noe som favoriserte bortelaget som ville vært fornøyd med å ta med seg ett poeng fra Halden stadion. 

Helt på tampen av omgangen kriget bortelaget inn en scoring etter en corner og gikk noe overraskende til pause med 1-0 ledelse.

Hjemmelaget kom bedre ut av startblokkene i andre omgang. En formasjonsendring ti minutter ut i omgangen var toneangivende for det som skjedde siste halvtimen av kampen. 

I det 63. spilleminutt ble Øystein spilt gjennom og alene med keeper gjorde han ingen feil og ga hjemmelaget et nytt håp om tre poeng. Hjemmelaget var ikke ferdig for dagen.

Ti minutter senere var samme mann på farta igjen og fastsatte sluttresultat til 2-1 og en meget viktig seier for haldensere. 

Kampfakta:

14.serierunde

Halden stadion

Kvik Halden FK - Skjetten 2-1(0-1)

Mål:

0-1 Rosenkilde 43.min

1-1 Næsheim 63.min

2-1 Næsheim 73.min

Kvik Halden FK: Paulmin, Shabani, Sæter-Mehmeti, Lund, Moberg(Sjømo), Suka Suka(Hasanagic), Engebretsen, Horvath(Thorvaldsen), Berglund, Næsheim, Hasurdzic(Strømsborg)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline