Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Kontrollert seier mot Vestfossen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Jul 2018

(foto: Halden Arbeiderblad)

A-laget tok sin syvende strake trepoenger i kveldens oppgjør på Halden stadion. Bortelaget Vestfossen hadde svært lite å stille opp med og haldensere dro i land en komfortabel 3-0 seier.

Det var ingen festfotball som ble presentert på Halden stadion i kveld. Til det var styrkeforskjellen mellom lagene for stor. Hjemmelaget tok tak i kampen fra start av uten å skape de veldig store sjansene. Allikevel var dominansen såpass stor at det til slutt måtte løsne.

Spissparet Berglund/Næsheim viste seg frem etter 26 minutter. Næsheim spilte Berglund gjennom og vår svenske venn er kald alene med keeperen og sender hjemmelaget i en fortjent 1-0 ledelse. 

Resten av omgangen er lik som før scoringen. Hjemmelaget er det førende laget uten de store sjansene.

I andre omgang får haldensere en pangstart når Jakob Madsen Lund for en gang skyld treffer mål etter en heading på en fantastisk slått dødball av Næsheim. 2-0 er et faktum og luften går mer eller mindre ut av bortelaget. 

Dere leste riktig. Jakob er målscorer....

Før omgangen er ferdig rekker Næsheim å komme på scoringslista selv. Han blir fantastisk spilt gjennom av Sjømo etter 84. spilte minutter. Næsheim runder keeperen og fastsetter resultatet til 3-0 og tre nye poeng til haldensere.

Verdt å nevne er at selv om en bytter en del på laget  i andre omgang så er seieren aldri truet. De som kommer inn gjør en bra jobb og viser viktigheten av å ha en stor og god tropp, noe Kent Bergersen påpekte før kampstart.

Uranik Seferi og Alex Nadolski debuterte for hjemmelaget i seriesammenheng.

KAMPFAKTA

13.serierunde

Kvik Halden FK - Vestfossen 3-0(1-0)

Tilskuere: ca 200

Mål:

1-0 Berglund 

2-0 Lund

3-0 Næsheim

Kvik Halden FK: Paulmin, Shabani, Sæter-Mehmeti, Lund, Moberg(Sjømo), Engebretsen(Hasanagic), Suka Suka, Horvath(Nadolski), Hasurdzic(Thorvaldsen), Berglund, Næsheim(Seferi)0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline