Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Vestfossen gjester Halden stadion

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Jul 2018

(foto: Halden Arbeiderblad)

Björn Berglund og A-lags gutta møter Vestfossen i søndagens oppgjør i Norsk Tipping ligaen på Halden stadion, med avspark kl.1800.

Med seier i søndagens oppgjør håper haldensere å øke seiersrekken sin til syv strake kamper. I skrivende stund leder Eidsvold Turn 3-0 til pause hjemme mot Bjørnevatn. Det betyr at gutta våre må prestere opp mot sitt beste for å la poengene bli igjen i Halden slik at avstanden opp til Eidsvold ikke øker.

Trener Kent Bergersen før kampen:

Det nærmer seg halvspilt serie, og snart en liten fotballferie. Før vi går i ferie har vi to viktige hjemmekamper mot Vestfossen og Skjetten.

Vestfossen er en ekkel motstander som vi også spilte mot i fjor, hvor vi tapte borte og kriget oss til en seier hjemme. Det er litt sånn det er med Vestfossen, de plukker stort sett poengene sine hjemme på Strandajordet gress. De står med 16 poeng så langt, men kun 3 av de har kommet på bortebane.

Vi er bra i dytten om dagen og står nå med 6 strake seiere. De 3 siste uten å slippe inn mål, noe som er veldig gledelig, og et godt utgangspunkt for å vinne kamper. Vi må fortsette å holde riktig fokus, vite hvorfor vi har oppnådd de resultatene vi har gjort i det siste, og fortsette å gjenskape det. Jeg mener at hovedgrunnen for det vi har prestert over en lengre periode nå, er samholdet i LAGET, og at alle jobber knallhardt for hverandre for å oppnå gode resultater.

Skal vi få en spennende høstsesong å henge med Eidsvold Turn, trenger vi 3 poeng på søndag også. Vi gleder oss til ny kamp, og jeg synes gutta fortjener at langt flere haldensere tar turen til Stadion i disse VM tider for å støtte opp!!

 

Kent0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline