Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

A-laget reiser til Østsiden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Jun 2018

(foto: Halden Arbeiderblad)

Dardan Sæter-Mehmeti og resten av laget tar den korte turen til Fredrikstad i dag for å kjempe om poeng. Østsiden står på motsatt banehalvdel når oppgjøret sparkes i gang kl. 1600 i ettermiddag.

Kent Bergersen før kampen:

Ny kontrollert seier mot Gjelleråsen forrige helg gjorde at vi nå har fem seiere på rad, det gir selvfølgelig selvtillit. Det var vår andre kamp på rad med null baklengs, noe som gir en trygghet i hele laget.

Dette tar vi nå med oss når vi skal opp mot Østsiden borte i et tøft nabooppgjør med mye prestisje. De har spilt jevnt med alle lagene så langt i serien bortsett fra forrige kamp mot Godset 2, hvor de tapte 1-5. De har kun tapt 3 kamper i år, men heller ikke vunnet mer enn to. Med andre ord har de spilt mange uavgjorte kamper noe som viser at de blir en hard nøtt å knekke.

Vi forbereder oss som vanlig inn mot denne kampen. For vår del gjelder det å gjenskape prestasjonene vi har hatt de siste kampene. Vi må være mentalt klar til å legge ned den jobben det kreves for å vinne kamper i denne divisjonen.

Vi har litt sykdom og en spiller er bortreist fra forrige kamp, men troppen skal være god nok til å håndtere det. Vi gleder oss og er klare for kamp!

Håper den korte bilturen til Fredrikstad gjør at vi får god støtte fra tribuneplass.

Kent


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline