Uranik Seferi har signert kontrakt

Postet av Kvik Halden FK den 18. Jun 2018


Uranik Seferi har hatt svært god utvikling de siste årene, og nå har han skrevet under en kontrakt som binder han til klubben ut 2019.

Tatt store steg

Uranik Seferi fylte femten år tidligere i år, og har de siste årene hatt svært god utvikling. For under 1 år siden ble han flyttet opp på klubbens juniorlag, og etter kun en halv sesong der begynte han å hospitere fast med klubbens a-lag. I løpet av årets sesong har han debutert på klubbens rekruttlag, samtidig som han har vært i en kamptropp for klubbens a-lag.

Gode prestasjoner i egen aldersgruppe
Uranik har i tillegg til å vise gode prestasjoner for eget lag har han også prestert godt for Østfold sitt kretslag, i tillegg til å vært representert på samtlige landsdelssamlinger og talentleirer som har vært arrangert for 2003-kullet. Allerede neste uke reiser han på ny til Porsgrunn for å delta på G15 skyggelandslaget under Statoil Talentleir.

Har skrevet proffkontrakt
Klubben og Uranik har blitt enige om en proffkontrakt som strekker seg ut 2019-sesongen. Grunnlaget for å tilby en så ung spiller proffkontrakt er for å kunne hjelpe han så mye som mulig på utviklingsveien, i tillegg til at klubben skal hjelpe han å prøve seg på ulike arenaer. Tidligere i våres var han på cup med IFK Göteborg sitt G15 lag, og det er allerede også planlagt flere referanser fra andre lag.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline