Deni Hasanagic klar for Kvik Halden

Postet av Kvik Halden FK den 11. Jun 2018

Deni Hasanagic har i dag signert en kontrakt som binder han til klubben ut 2018-sesongen.

Østfolding flytter hjem
Deni er fra Fredrikstad, og startet sin fotballkarriere i Begby før han meldte overgang til Fredrikstad FK. I Fredrikstad FK ble det spill for klubbens junior- og rekruttlag, men han klarte aldri å etablere seg på klubbens a-lag. Dermed er det ingen tvil om at Deni har fått god skolering i ungdomsåra. De siste årene har han bodd og spilt fotball i Oslo, men ettersom han nå flytter hjem til Fredrikstad ønsket han overgang til en klubb i Østfold.

Solid erfaring med senior-fotball
Forutenom spill for Fredrikstad FK sitt rekruttlag har Deni spilt seniorfotball i både Oppsal og senest Skeid. I årets sesong har han spilt to cup-kamper for Skeid, mens han i fjorårets sesong var delaktig i 10 kamper for laget som kjemper i toppen av 2. divisjon. Det er dermed ingen tvil om at klubben får en spiller som er vane med seniorfotball.

Gode holdninger
Deni er født i 1997 og har av sine tidligere trenere fått gode skussmål for sine gode holdninger. Hans trener i Skeid, Tom Nordli, beskrev han på følgende måte: "Han har et høyt teknisk nivå på ferdighetene samt god forståelse av spillet. Han er god i lufta, og er en kjempetype med svært gode holdninger."
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline