En festdag i rødt og hvitt

Postet av Kvik Halden FK den 11. Jun 2018

Lørdag gikk den tredje utgaven av Kvik Halden dagen av stabelen, og det ble en rødt/hvit festdag.

Tidlig start
Allerede 09.00 startet Kvik Halden Dagen, med a-lagsspillere som stod utenfor Tista Senteret med en 3 v 3 bane. Mange barn og unge utfordret både hverandre og a-lagsspillerne til kamp. Banen ble stående til like før portene åpnet på Halden Stadion, og over 2 timer før kampstart i kampen mellom a-laget og Valdres kom de første inn portene.

Aktivitet for alle
På Halden Stadion var det flere aktivitetsmuliger, og barna storkoste seg i sommerværet. Flesteparten av barna hadde på seg Kvik Halden-drakter, og valgte også å male seg i klubbens farger både i ansiktet og på armer. I tillegg var det mulighet til å teste trikseferdighetene sine mot tidligere Kvik Halden spiller Jørgen Strand Larsen.

Det var også muligheter til å spille mot a-lags- og juniorspillerne i 3 v 3 banen, og teste skuddfoten på et lite mål. I pausen gikk et langt og flott tog av alle spillerne i klubbens barne- og ungdomsavdeling rundt banen.

Seier
Under kampen var det veldig god stemning på tribunen, og mange av klubbens barne- og ungdomsspillere heiet a-laget frem til 2-1 seier mot Valdres. Øystein Lundblad Næsheim og Dardan Sæter-Mehmeti scoret målene for hjemmelaget som vant sin tredje kamp på rad.

Klubben ønsker å takke alle som var med å bidro til å skape en rød/hvit fotballfest, både spillere, foreldre og andre som bidro.

Grastis inngang for alle
På grunn av mange vellvillige bedrifter var det gratis inngang for alle på lørdagens kampen. Klubben ønsker å takke følgende bedrifter som var med å støttet klubben med 5,- per tilskuer:
- Øst AS
- Glomma Pall
- Østfold byggprosjektering
- Spenst
- Halden Taxi
- Skilt og Fasadehjelpen
- Nordsjö Idé og Design
- Rema 1000 Risum
- Møbelringen
- Eindomsmegler 1
- Stangeskovene
- Fagmøbler
- Montér
- Halden Dekk
- Byggeriet
- Rema 1000 Brødløs
- Økonominett
- Havna Restaurent
- Veng
- Campino
- Spretten Idrettsbarnehage
- Sparebank 1 Østfold og Akershus
- Kvik Halden Eldres
- Ringstad Eindom
- Pizzabakern
- Pipe Eksperten
- Kynningsrud
- Flamenco
- GP-Gruppen
- Halden Auto
- Porsnes Trafikkskole
- Siffer
- Nordby Digital
- Dahles Auto
- GG-gruppen
- Habo
- Granada
- F. Jørgensen


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline