I morgen blir det fest

Postet av Kvik Halden FK den 8. Jun 2018

I morgen er det endelig klart for Kvik Halden Dagen, og programmet er fylt med morsomme aktiviteter for barna. Foto: Knut Malkenes

Tidlig start
Allerede kl. 09:00 tjuvstarter markeringen av årets Kvik Halden Dag, da a-lagsspillerne står på utsiden av Burger King ved Tista Senteret med en 3 v 3-bane. Her er det muligheter til å teste seg mot a-lagsspillerne eller andre barn- og unge. Spillerne blir stående med banen frem til 13:00.

Besøk av Strand Larsen, og gratis inngang for alle
På Halden Stadion åpner portene kl. 14:00, hele to timer før kampstart. I timene før kampstart er det muligheter for å trikse mot Jørgen Strand Larsen (som for tiden er hjemme etter endt sesong med AC Milan). I tillegg vil a-lagsspillerne arrangere en skuddkonkurranse med premier. For å feire klubben med stil vil det også være muligheter for ansiktsmaling i klubbfargene.

Fortsette i den gode stimen
A-lagstrener Kent Bergersen er glad for at det endelig løsnet i målprotokollen mot Bjørnevatn sist (6 scoringer), men tror det blir langt tøffere mot Valdres. Valdres ligger poenget bak oss på tabellen, og har vist seg å være et målfarlig lag. Laget består av lokale spillere sammen med utlendinger fra både Portugal, Spania og England. 

"Vi håper å fortsette det gode spillet fra forrige kamp, og gleder oss til å spille for mange tilskuere og god stemning på stadion på lørdag, da det er Kvik Halden Dagen. Vi håper å se mye barn og ungdom i klubbfargene på stadion, som lager liv og røre. Jeg ønsker samtidig å takke alle bedriftene som har bidratt til at vi kan ha gratis inngang i anledning Kvik Halden Dagen," avslutter Kent Bergersen.

Fullt program:
09:00-13:00: 3 v 3 bane uten Burger King med a-lagsspillere
14:00-18:00: Byttebod på Halden Stadion
14:00-18:00: Åpen kiosk m/Pizza fra Pizzabakeren på Halden Stadion
14:00-16:00: Triksekonkurranse mot Jørgen Strand Larsen og a-lagsspillere
14:00-16:00: Skuddkonkurranse mot a-lagsspillere
16:46: Klubbtog bestående av alle årgangene i barne- og ungdomsfotballen i klubben.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline