Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Uranik Seferi til talentleir i Porsgrunn

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Jun 2018


Norges Fotballforbund har tatt ut troppene til Equinor Talentleir, som er i Porsgrunn i perioden 25. - 29. juni. Det er også tatt ut et skyggelandslag og tropper for spillere født første og andre halvår.

Uranik Seferi (f:2003) som til daglig trener og spiller med vårt A og jr. lag er på nytt tatt ut til talent samling i Porsgrunn. Uranik var på tilsvarende samling i fjor sommer og klubben er stolt over at Uranik fortsatt viser at han er blant de bedre spillere fra 2003 årgangen i landet.

Fagansvarlig i NFF Håkon Grøttland sier følgende til fotball.no om uttaket

- Uttaket har foregått ved våre 18 Landslagsskoleansvarlige har nominert spillere inn på bakgrunn av observasjoner over tid i landslagsskolen. Nomineringene har så blitt sammenstilt opp mot de ulike rapportene vi har av spillerne fra ulike tiltak vi har hatt i landslagsskolen. Landslagstrenerne og fagansvarlig har tatt den endelige avgjørelsen, men vi har aldri opplevd et uttak så vanskelig som i år. Det er veldig mange gode spillere som er utelatt, og som vel så gjerne kunne vært inne. Forhåpentligvis bruker disse skuffelsen konstruktivt og jobber enda hardere for å bevise at vi tok feil.

Vi ønsker Uranik lykke til!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline