Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

A-laget med kveldskamp mot Bjørnevatn

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 1. Jun 2018


(foto: Atle Wester Larsen)

A-laget møter Bjørnevatn fra Kirkenes til den 8. serierunden i Norsk Tipping ligaen. Kampen spilles på Halden stadion med avspark kl.1900. Sen avspark skyldes bortelagets flyavganger.

Kenta før kampen:

Det er klart for ny hjemmekamp på stadion, denne gangen mot et helt nytt bekjentskap i Bjørnevatn fra Finnmark. De er nyopprykkede, og har kommet greit i gang med sesongen med 2 seire, 2 uavgjorte og 3 tap. Det er ingen tvil om at de har noen tøffe bortekamper med reiser gjennom hele Norge på langs hver gang de skal bort å spille!

For vår del gjelder det nå å følge opp en god bortekamp nå sist mot Strømsgodset 2, med å prestere å vinne en hjemmekamp. Hittil har vi 1 uavgjort og 2 tap på hjemmebanen noe som er altfor svakt om vi skal henge med i toppen.

I år som i fjor har vi ikke taklet overgangen fra kunstgress til naturgress slik vi ønsker, men nå er banen såpass bra, og vi har fått trent en del på banen, så nå må seirene begynne å komme også på Stadion!

 Vi hadde en liten prat internt før Strømsgodset kampen, og ble enige om at vi må opp med engasjement og intensitet i det vi driver med både i trening og i kamper, og responsen kom umiddelbart. Nå har vi lagt lista for hvilken arbeidsinnsats som må til for å vinne kamper, så nå er det bare å følge opp.

 Når det gjelder skadefronten, så fikk vi svar på alvorlighetsgraden av skadene på Josef og Holgar denne uken.  Josef har en Gilmores groin(lyske) skade som må opereres, og er nok først tilbake tidligst etter sommerferien(august).

Når det gjelder Holgar så har han en skade både på korsbånd, leddbånd og menisk, og han har en lang opptreningsperiode foran seg, og ventes først tilbake igjen mellom 3-6 måneder. Dette avhenger av hvordan opptreningen går. Sondre som fikk seg en smell i hodet mot Eidsvold Turn sliter fortsatt med svimmelhet og det er uklart når han er tilbake.

Vi gleder oss til kamp på Halden Stadion lørdag kl. 19.00(merk tidspunktet), og ønsker langveisfarende Bjørnevatn velkommen.

Kent


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline