Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Kråkerøy entrer stadionmatta

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Mai 2018


Kråkerøy IL er neste motstander for A-laget i ettermiddagens oppgjør på en solfylt og strøken stadionmatte. Gjestene har vunnet to og tapt tre kamper hittil i sesongen.

Trener Kent Bergersen før dagens oppgjør:

17. mai feiringen har lagt seg, vi går inn i pinsehelgen hvor vi skal spille en ny viktig kamp på Halden Stadion mot Kråkerøy på lørdag kl 16.00.

Vi spilte en godt gjennomført kamp mot Selbak sist, og selv med 10 mann i rundt 80 minutter vant vi en velfortjent seier 5-1. Det var godt for oss å få scoret en del mål igjen, og selvsagt bra for oss at spissene våre ser ut til å være på gang igjen med 3(Bjørn) og 1(Øystein) mål hver.

Vi er helt avhengig av å vinne kamper fremover skal vi henge med i toppen. Eidsvold Turn og Lørenskog fosser videre og hadde sterke seirer forrige helg. Dette blir vår tredje hjemmekamp for sesongen, den andre på stadion. Vi har fortsatt til gode å vinne, og skal vi være med i toppen må vi snart begynne å sanke 3-poengere hjemme, det skal Kråkerøy få merke på lørdag.

Det blir helt sikkert ikke lett, det er et nytt lokalderby, og kampene mot Kråkerøy pleier alltid å være tette og jevne. Vi må passe på at fjorårets Kvikkespiller Herman Blystad ikke får for mye plass å boltre seg på. Kråkerøy er nok også klare for å revansjere forrige rundes stortap (2-5) mot Strømsgodset 2.

Vi bør ha fått en dose selvtillit etter forrige kamp, og selv om vi sliter med litt skader i troppen om dagen, så synes jeg vi ser skarpe ut.

Vi gleder oss til ny kamp på en god gressmatte på stadion, og som alltid så håper vi på litt støtte av Haldenserne på tribunen, det betyr mye for oss!

God kamp.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline