Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Før Eidsvold kampen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Mai 2018

(foto: Halden Arbeiderblad)

A-laget spiller årets første kamp på stadion førstkommende lørdag mot Eidsvold. Motstanderen kommer til Halden stadion med tre seiere av tre mulige, mens hjemmelaget står med firepoeng etter tre første kamper.

Med andre ord en viktig kamp for haldensere med tanke på å henge med i toppen.

Hovedtreneren Kent Bergersen før kampen:

"Etter 1-1 borte mot Lørenskog er det klart for ny kamp, og det hjemme på Halden Stadion denne gang, kl. 16.00 på lørdag mot Eidsvold Turn.

Lørenskogkampen ble en merkelig kamp, vi kontrollerte den fullstendig den første timen, og burde allerede da ha avgjort kampen, men når vi ikke klarte det, og Lørenskog utnyttet at vi mistet ballen på egen halvdel og straffet oss hardt, så kunne vi faktisk også ha tapt kampen. Selv på dette nivået må man ha konsentrasjon og kvalitet på alt man gjør i 90 minutter pluss tillegg for å få med seg 3 poeng. Det er så mange gode lag, og enkeltspillere i hvert lag som straffer oss når vi ikke presterer godt nok.

Eidsvold Turn har startet sesongen feilfritt når det gjelder poeng, og står med full pott etter 3 kamper, det betyr at vi allerede nå har kniven på strupen ift å henge med der fremme i toppen. De har klart det vi ikke har klart, å avgjøre jevne kamper til sin favør, og det er en tendens som er viktig hvis man skal stå på toppen til slutt.

Jeg har sett Eidsvold sine kamper, og jeg er helt sikker på at vi kan slå dem hvis vi kommer opp på vårt topp nivå, men da må vi forbedre oss fra hva vi har vist så langt i sesongen. Vi må opp med aggressiviteten defensivt, vi må ha et mer kompakt lag når vi forsvarer oss, vi må være konsentrerte i 90 pluss minutter, offensivt må vi ha større tempo i ballen, det må gå fortere fremover og vi må ikke minst være mer effektive når vi får sjansene. Dette ser ut til å være en meget sterk 3 div avdeling, og det blir mange jevne kamper, da får man ikke så mange sjanser, og da må man være mer effektiv for å vinne kamper.

Til nå har vi vært med i meget målfattige kamper, vi har faktisk sluppet inn færrest mål så langt..sammen med 3 andre lag, med 3 baklengs hittil har vi ett i snitt, mens vi fremover har scoret minst, sammen med Skedsmo…med 2 mål, noe som er under en i snitt, noe som er for svakt til å vinne fotballkamper.

Vi gleder oss til å komme ned på Stadion, der hvor vi bøttet inn med mål i fjor, og håper det vil være forløsende for at vi begynner å score mål igjen!

Jeg vil også gi en stor takk til kommunen som har jobbet bra med banen i det siste, og som har gjort den mye bedre på denne tiden i år enn i fjor.

Også håper jeg at så mange Haldensere som mulig kommer på stadion på lørdag for å støtte oss, vi trenger dere!!

God kamp!"

Kent


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline