Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

A-laget tapte, men barna storkoste seg

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Apr 2018


Fredrikstad FK scoret allerede etter to minutter, og selv om det var gjevnt spillemessig vant FFK til slutt fortjent 4-0. Foto: Halden Arbeiderblad

Pyntet til fest

Ettersom Halden Stadion er stengt av kommunen ble gårsdagens cup-kamp mot Fredrikstad FK spilte på Strupe Kunstgress. Etter flere dager med nøye planlegging og iherdig jobbing av klubbens ansatte, Kvik Halden Eldres og andre frivillige var Strupe pyntet til fest. To nye kiosker var satt opp, og grillen var funnet frem i det fine vårværet. 

Nærmere 50 frivillige foreldre og spillere fra klubbens barne- og ungdomsfotball bidro til vakthold og å betjene kioskene. Dette bidro til et svært vellykket arrangement, der publikum så ut til å storkose seg. Svært gledelig var det å se at så mange fra klubbens barneavdeling hadde funnet veien for å heie på a-laget.

Fredrikstad FK ble for sterke
Etter kun to minutter tok gjestene fra Fredrikstad ledelsen etter en corner, og selv om a-laget der etter styrte det meste av spillet var det lite sjanser på Strupe Kunstgress. Like før pause doblet FFK ledelsen på en kontring, og like etter misbrukte Øystein Lundblad Næsheim sjansen alene med keeper. 

Andre omgang ble relativt lik den første, der FFK forsvarte seg lavt i banen og kontrollerte kampen. En scoring midtveis i omgang etter balltap på egen banehalvdel, og en scoring på overtid førte til at det til slutt ble et klart tap mot Fredrikstad FK.

Ny mulighet til mandag
Klubben er svært takknemlige for alle som bidro til å skape cupfest på Strupe, og håper mange tar turen tilbake førstkommende mandag da Lillestrøm 2 kommer på besøk. Også den kampen spilles på Strupe.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline