Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Alt klart for cupeventyr på Strupe Kunstgress

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Apr 2018


Strupe Kunstgress er klargjort til cupfest, og trener Kent Bergersen og hans tropp er klare til kamp. Foto: Halden Arbeiderblad

Shinet til fest

De siste dagene har Kvik Halden Eldres, ansatte i klubben og flere av a-lagsspillerne har bidratt til å klargjøre Strupe til å ta i mot Fredrikstad FK i morgendagens cup-kamp. Området rundt banen er ryddet for gummikuler, tribune er satt opp på 9'r-banen, og fasilitetene på Strupe er klargjort til morgendagens kamp.

Bergersens tanker
Begge lagene er tippet i toppen av tabellen i hver sin divisjon, og begge lagene startet sesongen med 1-0 seire. Dette fører til stor optimisme i begge leire, og det er to spente lag som møtes til kamp i kveld.

Vi vet at Fredrikstad-folket er gode til å støtte sitt eget lag, og derfor håper jeg Haldenfolket våkner opp, og matcher FFK-supporterne på tribunen. Vi gleder oss til kampen, det blir en tøff motstander å bryne seg på for å ta steget inn til neste runde, men cup er cup, og vi skal gi alt for å få til en god kamp. Det er ikke mer enn drøye 2 uker siden vi møtte FFK i treningskamp på Fredrikstad Stadion og tapte 1-0, i en positiv kamp for vår del.

Det viser at det er fullt mulig å slå dem! Og husker jeg rett…så har vel Kvik Halden gjort det før!

God kamp, Kent Bergersen


 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline