Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Vellykket Kick-off i barnefotballen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Apr 2018

Mandag ettermiddag var det stor aktivitet her på Strupe, da det ble arrangert Kick-off i barnefotballen. Rundt 300 barn i alderen 5-6 år til 12 år var i aksjon, med A-lagsspillerne som populære trenere.

Stort engasjement
Selv om været og temperaturen ikke helt var på vår side, hadde det lite å si for engasjementet som var å se på Strupe i går. Det myldret av barn og unge, trenere/lagledere og foreldre. Klubben ønsket velkommen, for deretter at årgangene gikk til tildelte plasser sammen med sine faddere fra A-laget. Opplegget videre ble ledet av spillere fra A-laget, med hjelp fra årgangenes lagledere/trenere. Det ble både øvd på skudd, og det ble spilt småkamper.


Hyggelig avslutning
Ettermiddagen ble avsluttet med boller og saft til alle som deltok, noe som var veldig populært. Gutter og jenter født 2006 og 2007 hadde på forhånd blitt forberedt på at opplegget skulle avsluttes med kamp mot A-laget, på henholdsvis 9er og 11er banen. Her var det lite å si på engasjementet, og rundt var det en flott heiagjeng av barn fra de yngre årgangene.

Tusen takk til alle som deltok, og som gjorde at dette ble et vellykket arrangement! Tusen takk til A-laget som virkelig engasjerte seg i dette. Og lykke til med oppstart av sesongen 2018. Heia Kvik!
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline