Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Vell gjennomført oppkjøring

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Apr 2018

A-lagets sesongoppkjøring ble rundet av med lørdagens seier over Follo FK, og nå rettes alt fokus inn mot lørdagens seriestart mot Skjetten FK. (Trykk på bilde på å se video)

Bred stall
Allerede tidlig i januar var majoriteten av spillerstallen på plass, noe som har bidratt positivt til bedre samhold i troppen. Samtidig er det større konkurranse om flere plasser enn på flere år, noe som bidrar til økt kvalitet på treningsfeltet. Om man regner med Sondre Sødergren og Adam Chendi som trente med klubben i fjor høst er det hele 11 nye spillere i årets a-stall. I tillegg til de to er følgende med i årets a-stall: David Paulmin, Argtim Shabani, Aleksander Nadolski, Samy Slama, Enal Hasurdzic, Holgar Durhuus, Mathias Engebretsen, Marcus Moberg, Ole Strømsborg.

Gode resultater
I løpet av vinteren har a-laget spilt 9 treningskamper, hvor resultatene har vært svært gode. Med 6 seire, 2 uavgjort og kun 1 tap er det ingen tvil om at laget allerede har opparbeidet en god vinnerkultur. Tapet kom mot Fredrikstad FK, mens det er spilt uavgjort mot Grebbestad og KFUM. Med andre ord er kampene som ikke har endt med seier spilt mot lag på høyere nivå. Sprint/Jeløy, Frigg, Kråkerøy,  FK Tønsberg, Drøbak/Frogn og Follo FK har alle blitt beseiret.

Serieåpning neste
Allerede i morgen serieåpner klubbens rekruttlag borte mot Lervik IF, mens a-laget starter sesongen borte mot Skjetten FK til lødag. Denne uken brukes til siste finpuss inn mot a-lagets serieåpning, hvor de siste taktiske planene gås gjennom på treningsfeltet. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline