Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Generalprøve mot Follo for A-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Apr 2018


(foto: Halden Arbeiderblad)

A-laget spiller sin siste treningskamp før alvoret tar til kommende uke. Motstander i lørdagens kamp på Strupe med avspark kl. 1300 er Follo.  Haldensere spiller sin niende kamp i oppkjøringen. Fasitten er  fem seiere, to uavgjorte kamper og bare ett tap mot FFK.

Kenta før kampen:

Da går en lang og tøff vinter med mye trening og treningskamper mot slutten, på lørdag er det generalprøven mot Follo..

Follo rykket ned fra 2. divisjon i fjor, og det var lenge spørsmål om klubben også ville eksistere i 2018. Heldigvis gikk det bra, og vi ønsker Follo velkommen til siste treningskamp før alvoret tar til.

Etter to tøffe bortekamper nå mot topp 2. divisjonsmotstand med mye jobbing med å forsvare oss, møter vi nå en motstand på vårt nivå igjen. Det betyr at vi må finne den rette balansen mellom det å angripe og forsvare oss. Vi ønsker å styre kampene selv, gjennom å ha ballen mye. Samtidig  ønsker vi raske gjenvinninger og høyt press når vi ikke har ballen. Jeg ønsker å se et lag som ivrer etter å angripe, men samtidig har bra balanse bakover.

Vi har en jevn og bra stall i år, og den kommer vi til å få brukt for. Vi har nå helt skade og sykdomsfri tropp, noe som er bra da det blir en travel periode fremover med mange kamper i serie både for 3. og 5. divisjonslaget i tillegg til cupkamp(er). Fra i morgen den 7. april til den 1. mai skal vi spille 9 kamper med de 2 lagene, det er vanvittig mye, men vi gleder oss!

For de som er glad i fotball og Kvik Halden så er det mye å glede seg til fremover.

Håper å se mange Kvikkesupportere på kampene fremover, det gir oss en ekstra piff som kan være avgjørende for å vinne kamper!!

Kent


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline