Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Travel påske for A-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Apr 2018

(Foto: Halden arbeiderblad)

A-laget spilte i påsken to treningskamper mot to topplag fra 2.divisjon. Oppgjør mot FFK og KFUM endte med tap og uavgjort.

Kent oppsummerer kort:

Da er påsken unnagjort, Vi har virkelig fått de gjennomkjøringene vi ønsket oss med kamper mot to opprykkskandidater i 2 divisjon i FFK og KFUM.

Mot FFK skjærtorsdag tapte vi 1-0, og andre påskedag spilte vi 3-3 mot KFUM. To gode resultater mot meget gode 2. divisjonslag gjør at vi føler oss sterke nå når det kun gjenstår en treningskamp mot Follo førstkommende lørdag på Strupe kl 13.00. Serien starter lørdagen etter borte mot Skjetten.

Vi har hengt bra med i begge disse kampene. Litt underlegne har vi vært både i spillet og i sjanseprotokollen, men vi har fått testet oss skikkelig på hva vi står for defensivt. Struktur og arbeidsmoral har vært meget bra, og vi har også til tider vist god angrepsfotball.

Vi får meget gode referanser på hva som kreves dersom vi skal ta noen nye steg i riktig retning.

Nesten hele troppen har fått bra med spilletid gjennom disse to kampene og det er gledelig å se at vi har mer enn kun en første 11`er å spille på denne sesongen.

Ingen nye skader av alvorlig grad har kommet ila disse to kampene. Josef sliter litt med en overbelastet lyske i tillegg til noe småsykdom, men ikke verre enn at vi håper alt dette skal være i orden til seriestart.

Samy Slama er i fremgang når det gjelder sin hamstringskade, og har nå så vidt begynt å trene med ball igjen.

(foto: Halden Arbeiderblad)

Vi har i løpet av påsken fått signert oss en ny keeper i David Paulmin fra Canada. David kommer til oss fra Ottawa Fury i USL(nest øverste nivå). Han er 22 år gammel og besitter fransk pass noe som gjør det mulig for han å spille for oss på det nivået vi er på. Der gjenstår det kun å få overgangen godkjent av fotballforbundet. Med David på plass så er troppen satt.

Vi gleder oss til generalprøven mot Follo på lørdag, håper så mange som mulig tar turen opp til Strupe for å heie på gutta!

Kent

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline