Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

A-laget med tøff test mot FFK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Mar 2018


Etter 1-1 mot Grebbestad i forrige treningskamp, er det FFK som er neste motstander for a-laget i treningskamp på Fredrikstad stadion, skjærtorsdag kl.1200.

Laget fra plankebyen må sies å være klar favoritt foran årets sesong til å ta steget tilbake til nest øverste nivå. De tre siste treningskampene for FFK har endt med seier mot Raufoss(4-0), uavgjort mot OBOS lag Mjøndalen(1-1) og nå sist sterk seier mot OBOS laget Ull/Kisa(2-0) vitner om at FFK er godt i rute foran årets sesong på nivå tre.

Kenta før kampen:

Skjærtorsdag kl 12.00 møter vi FFK på Fredrikstad Stadion.

Dette er en kamp vi gleder oss skikkelig til. Her møter vi et FFK lag som har levert gode resultater mot OBOS liga lag de seneste kampene, og vi kommer til å få brynt oss skikkelig!

Nå vil vi få et meget godt svar på hvor vi står akkurat for øyeblikket, drøye to uker før seriestart. Det er nesten to uker siden forrige kamp, og vi har brukt perioden til å trene bra og tøft. Det er en del tunge bein nå, men vi har bevisst kjørt på litt i det siste. Vi går inn i en lettere treningsperiode nå mot seriestart med flere kamper på kort tid. Allerede 2. påskedag har vi kamp i Oslo mot KFUM Oslo, og lørdagen etter, generalprøven på Strupe mot Follo. Vi starter som kjent serien med bortekamp mot Skjetten lørdag 14.april.

 Jeg håper de kampene nå neste drøye uken viser at vi står godt rustet, og at vi ser at vi har tatt steg ift der vi ønsker å være nå når kampene begynner å telle. Jeg forventer at vi skal klare å forsvare oss godt i de to neste kampene, og at vi også i deler av kampene skal klare å sette vår preg på det som foregår på banen mot så god motstand. 

Vi har nesten en skade og sykdomsfri tropp, bare vår nye franske venn Samy Slama som fortsatt er uaktuell med en hamstringstrekk. Vi håper han er klar igjen til seriestart.

For de av dere som ikke er på påskefjellet, så er det fine påsketurer til Fredrikstad på torsdag og en Oslotur andre påskedag. Vi håper at mange Kvike-venner støtter oss i to tøffe matcher mot topp PostNord motstander.

 

Kent


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline