Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

1-1 mot Grebbestad for A-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Mar 2018


(Foto: Halden Arbeiderblad)

Lørdagens treningskamp for A-laget endte med uavgjort resultat mot det svenske divisjon 1 laget Grebbestad IF.

Laget fra andre siden av grensen er nyopprykket foran årets sesong til nivå tre i Sverige. En fartsfylt og til tider underholdende treningskamp hvor hjemmelaget hadde ballen klart mest, endte til slutt med 1-1. 

Kenta sin oppsummering:

For første gang i år måtte vi gå av banen uten seier. Det endte uavgjort 1-1 mot det svenske divisjon ett laget Grebbestad IF. Vi fikk den kampen vi ønsket oss i dag. Det ble en jevn og fin kamp hvor vi fikk utfordret oss på en del ting vi ikke har fått gjort i de seneste kampene.

Jeg tror nivået i denne kampen ligger på det man må opp på for å være i toppen i vår avdeling. Muligens må vi opp enda et hakk for å være sikre på å være med å kjempe om et opprykk.

Vi tar tak i kampen fra start av og får en fin innledning med et klart spilleovertak. Det fører til at vi kommer til en del nesten muligheter, som ender opp i en del cornere. Kampens første store sjanse har vi etter en corner der ballen blir klarert på streken.

Vi får oss en liten kalddusj når bortelaget scorer på sin første sjanse etter dårlig klareringsspill i egen boks. Dette var eneste muligheten Grebbestad hadde i første omgang bortsett fra et langskudd som Sondre Sødergren hadde god kontroll på.

Vi fortsetter å styre kampen ut omgangen og får en fortjent utligning rett før pause med et flott skudd fra Josef Myhren Bouchleh etter ettertrykk fra en dødball.

Andre omgang starter med at vi får en kjempesjanse ved Øystein Lundblad Næsheim etter fint spill på vår høyre side. Resten av omgangen blir en forholdsvis jevnspilt affære med et par muligheter til begge lagene.

Alt i alt var kanskje vi det førende laget, men uavgjort i dag gir en fair bilde av kampforløpet.

Jeg er bra fornøyd med gjennomføringen mot det beste laget vi har møtt så langt i oppkjøringen. Vi har bra spillstyrke i laget og har mange fine angrep, samtidig er vi gode i forsvarsarbeidet vårt, både i etablert og når vi blir kontret på. Vi slipper til motstanderen veldig lite foran vårt eget mål.

Vi gjorde 5 bytter utover i andre omgang uten at vi ble svekket av den grunn, noe som lover bra for fortsettelsen.

Neste oppgave er  på Skjærtorsdag mot FFK på Fredrikstad Stadion kl 12.00. Det er en kamp vi gleder oss veldig til.

Kent0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline