Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

A-laget møter Grebbestad IF

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Mar 2018


A-laget møter Grebbestad IF til årets sjette treningskamp på Strupe kunstgress lørdag kl. 1300.

Kenta før kampen:

Dagene går, og helgene kommer raskt. Det nærmer seg seriestart den 14. april. Vi har fire kampen igjen før alvoret tar til mot Skjetten på bortebane. Lørdagens motstander er det svenske laget Grebbestad IF, som spiller på nivået høyere enn oss etter opprykk til svensk divisjon ett i fjor.

Jeg skal innrømme at jeg ikke vet så mye om dette laget, men føler meg ganske sikker på at vi møter et lag som er sterkere enn det vi har møtt i det siste.

Vi trenger å møte en motstander nå som utfordrer oss litt på en annen måte enn de seneste motstanderne. De par-tre siste treningskampene har vært veldig like. Vi har hatt mye ball og spilt mye mot etablert forsvar. Det har ført til at vi ikke har blitt satt ordentlig på prøve defensivt.. Jeg håper at morgendagens motstander vil sette oss litt mer under press slik at vi får testet oss ordentlig der.

Vi har hatt en ny god uke der vi har fått trent bra under gode forhold. Vi har også fått spilt en kamp mot TTIF med de spillerne som ikke startet forrige helgs A kamp. Den endte med en sterk 5-1 seier, noe som viser at vi har en sterk tropp for øyeblikket. Troppen er også skadefri.  Argtim Shabani er tilbake etter sitt skadeopphold og spilte en time mot TTIF på tirsdag.

Eneste uaktuelle til denne kampen er Ole Strømsborg som er borte på reise.

Vi ønsker Grebbestad velkommen til Strupe., kampstart 1300. 

Kent

Få med dere NM kvalik for Jenter 17 rett etter A-kampen på lørdag, i tillegg møter juniorlaget vårt, Kråkerøy sitt jr. lag på søndag kl 1500.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline