Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Vellykket frokostmøte for klubbens samarbeidspartnere

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Mar 2018


Kvik Halden FK arrangerte i dag frokostmøte for våre samarbeidspartnere, hvor det ble servert frokost kl 08.00 på klubbhuset her på Strupe. Videre ble det informert om arbeidet i klubbens barne- og ungdomsavdeling, samt litt om sesongen 2018 for A-laget.

Mye spennende skjer i klubben
Daglig leder ønsket alle velkommen før hun ga ordet videre til barnefotballutvikler og spillerutvikler Lars Petter Brevig. Han ga en god gjennomgang av det arbeidet som gjøres i barne- og ungsdomsavdelingen, blant annet gjennom grasrottrenerutdanning, innføring av skoleringsplan og arbeid med å redigere klubbens sportsplan.  Deretter tok A-lagstrener Kent Bergersen over ordet. Årets spillerstall på A-laget ble gått igjennom, og han fortalte litt om hvordan spillergruppen fungerer, treningshverdagen og den sportslige oppkjøringen fram mot ny sesong. Årets målsetning er klar, vi vil rykke opp i 2018. Kent Bergersen svarte på gode spørsmål underveis, og kunne fortelle om en spillergruppe som er mer sammensveiset og har en bedre treningskultur enn slik det var i fjor. Dette er et godt utgangspunkt for å lykkes med årets målsetting.

Vi vil opp
Avslutningsvis tok daglig leder ordet og informerte om kampanjen klubben har startet, "Vi vil opp". Her fris det til medlemmer av klubben, Haldens befolkning og næringsliv om å engasjere seg. Forhåpentlig vis kan denne kampanjen være med på å sterke A-laget ytterligere, slik at det blir en spennende sesong med mål om opprykk. På denne måten håper vi at flere også vil ta turen til Halden stadion og følge a-lagets hjemmekamper der.

Tusen takk til de som deltok på frokostmøtet!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline