Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Remmen Cup 2018 over for i år

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Mar 2018

Årets Remmen Cup ble gjennomført 10.-11.mars. Lag fra både lokale og eksterne klubber var i aksjon denne helgen. I alt 101 kamper ble gjennomført, og innsatsen på banene var det lite å si på.

Innholdsrik fotballhelg på Remmen
Inne i Remmenhallen startet helgen med kamper fra kl 9 på lørdags morgen. Før den tid hadde dugnadsgjengen allerede vært på plass en stund for å klargjøre og legge til rette for at cupopplevelsen skulle være så god som mulig for alle deltakere og tilreisende publikummere. Foreldre på årganger i klubben stilte opp som blant annet kioskvakter og brannvakter. Det var stor aktivitet inne i hallen og i gangen på utsiden. Spesielt populært blant ungene var lykkehjulet og fotballspill. I alt var det påmeldt 56 lag til cupen, og 101 kamper ble gjennomført i løpet av helgen.

Stor dugnadsinnsats
For å få gjennomført dette arrangementet, er det behov for å dekke opp et stort antall dugnadstimer. Mange poster skal fylles som for eksempel brannvakter, kioskvakter, sekretariat og dommere. I forkant og under cupen har en arrangementsgruppe vært i full sving med forberedelser og oppgaver av ulik art, noe som var med på å gjøre at cupen "gikk på skinner". Tusen takk til alle som stilte opp denne helgen, både av foreldre og spillere i klubben(dommere). En ekstra takk til arrangementsgruppe, for en innsats!

Her er et lite utklipp fra helgen:0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline