Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Full fart hele helgen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Mar 2018

En helg full av fotball står for døren. Klubben arrangerer Remmen Cup lørdag og søndag. I tillegg er det full aktivitet på Strupe og lag som har kamper på bortebane.

Remmen Cup
Lørdag og søndag arrangeres den tradisjonsrike Remmen Cup. I år er det i underkant av 60 lag påmeldt, mange av disse er lag fra Kvik gutter og jenter født 2008-2011. Mange dugnadstimer skal dekkes opp av foreldre og andre frivillige. Spillere fra klubbens eldste årganger og A-laget stiller som dommere. Alt ligger til rette for en flott turnering i helgen. Tusen takk til alle som legger ned mange timer her, både som forberedelse til arrangementet og under selve cupen!

Strupe
Fotballørdagen innledes med at A-laget tar i mot Drøbak Frogn til treningskamp kl 12. Da er det duket for nok et godt oppgjør mellom disse to lagene, som møttes til seriekamper i fjorårssesongen. Junior tar imot Oppsal til treningskamp kl 15. På 9er banen blir det et lokaloppgjør når G05 bredde tar imot TTIf 2 til kamp kl 14.
Søndag arrangerer G04 fotballdag på Strupe. Her blir det avholdt kamper fra kl kl 10 til kl 16, både på 9er og 11er banen. Lag fra Drøbak, Kråkerøy og Begby vil være med og sørge for at Kvik møter god motstand.

Kiosken er oppe begge dager, og vi håper mange vil ta turen til Strupe denne helgen!

Bortekamper
Det er ikke bare her på Strupe at lag fra klubben skal i aksjon. J16 skal spille bortekamp i NM på lørdag mot SFK kl 12. G05 tar turen inn til Fredrikstad for å spille to kamper mot bylaget/sonaleget til FFK på søndag. Bredde 1 laget spiller kl 12.00, og KM laget spiller kl 13.30.   I tillegg er det fikset slik at også G06 laget vårt får spille mot FFK kl 16.00. Alle kampene går på Fredrikstad stadion, noe som helt sikkert blir moro for alle spillerne våre.  

Vi ønsker alle spillere, trenere og lagledere lykke til i helgen! Heia Kvik!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline