Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Tønsberg FK neste for A-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Mar 2018


A-laget møter Tønsberg FK lørdag kl 1300 på Strupe kunstgress.

Kenta`s tanker før kampen:

Klart for ny treningskamp på Strupe kl 13.00 mot Tønsberg på lørdag. Tønsberg ble nr 4 i sin avdeling i 3 div i fjor, og satser på å forbedre den tabellposisjonen i år, så vi vil få en ny god test på hvor vi står pr i dag.

Vi skal fortsette å jobbe med det vi har brukt tiden på frem til nå, vi ønsker å se en defensiv trygghet, unngå enkle balltap i farlige posisjoner som ofte skaper målsjanser til motstanderen, det er sånn sjansene og målene til motstanderen som oftest kommer. Vi har til gode å holde nullen bakover hittil i vinter, og det blir en målsetning nå! Videre skal vi videreutvikle vårt eget offensive spill, vi har enda ikke kommet opp i den kvaliteten vi ønsker på det etablerte angrepsspillet, og kontringsspillet kan også bli bedre.  

Vi har hatt en kald uke bak oss,  men fått gjennomført gode fotballøkter mandag, torsdag og fredag, tirsdag var såpass kald at vi valgte å kjøre en fysisk økt inne med crossfit. Vi har nesten helt sykdoms og skadefri tropp, når dette skrives er det bare Argtim Shabani som er uaktuell til kamp på lørdag med en trøblete rygg.

Vi ser frem til kampen, og håper å fortsette utviklingen og de gode resultatene vi har hatt denne vinteren. Gledelig var det også å se at det var folk rundt banen sist helg, vi håper også noen tar turen denne helga for å følge oss.

Vi ønsker Tønsberg velkommen til kamp!

Kent0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline