Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Skryt fra kretsen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 1. Mar 2018


Østfold Fotballkrets har den siste tiden skrytt av klubbens arbeid rettet mot barne- og ungdomsavdelingen.

Gjennomfører grasrottrenerkurs

Senest på tirsdag startet klubben opp gjennomføringen av del 2 av grasrottrenerkurset. Tidligere i år ble del 1 gjennomført, og del 3 og 4 gjennomføres senere i år. Østfold Fotballkrets var representert på oppstartssamlingen av del 2, og var uttrykte stor glede over arbeidet klubben legger i kursing av barnefotball trenere i byen. 

"Det at Kvik Halden kjører kurs og inviterer med fra andre klubber, gjør at flere kan delta på kurs. Det er ikke alle som kan være med på felles kurs i Østfoldhallen, og det at man får kurs i nærområdet som i tillegg er gratis er til stor hjelp for trenerutviklingen i byen, sier Knut Hov Malkenes, som er svært fornøyd med jobben Kvik Halden gjør i Halden," til fotball.no.

Foredrag på kretsens fagsamling i sportslig ledelse
I tillegg til kursing av barnefotball-trenere er kretsen svært fornøyd med at klubben i stor grad fokuserer på barne- og ungdomsavdelingen. I forbindelse med kretsens gjennomføring av fagsamling i sportslig ledelse den 17. mars er klubben spurt om å holde et foredrag om hvordan klubben jobber spesifikt i barne- og ungdomsavdelingen. 

I den forbindelse vil Lars Petter Brevig (barnefotball- og spillerutvikler) og Haris Juklo (sportssjef) reise til Quality Hotell primært for å snakke om klubbens skoleringsplan. Som tidligere skrevet er skoleringsplan introdusert for barnefotballen tidligere i år, og flere årganger har allerede tatt i bruk deler av innholdet. I tillegg jobbes det på for å få ferdigstilt en ny versjon av klubben sportsplan til den aktuelle samlingen.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline